Disclaimer

DISCLAIMER

Deze website bevat geen gezondheidsclaims en geen medische claims. Deze website is informatief van aard en zeker niet bedoeld als persoonlijk medisch advies. Voor medisch advies gaat u altijd naar uw behandelend arts en/of therapeut.


De informatie op de website van Los van Lyme is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Los van Lyme / Lia Spaans accepteert in alle gevallen geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in de informatie, nog voor de schade, overlast of ongemak, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit, of samenhangen met het gebruik van de informatie van deze website.


Alle informatie op deze website is niet bedoeld en niet geschikt voor zelfzorg. 


Elke persoon draagt zelf verantwoordelijkheid voor zijn of haar eigen gedrag en handelingen, zowel tijdens als buiten consulten.Verantwoordelijkheid kan niet worden afgeschoven aan Los van Lyme / Lia Spaans.


Deze website is niet bedoeld u te weerhouden of te onttrekken aan medische behandeling. Bij lichamelijke, psychische of welke gezondheidsproblemen dan ook wordt altijd aangeraden een arts te consulteren.


De verschillende werkvormen van de natuurgeneeskunde en orthomoleculaire geneeskunde kunnen een ondersteuning zijn voor het zelfhelende vermogen. Ze zijn ‘evidence informed’ en niet ‘evidence based’.


Los van Lyme gelooft in de kracht van preventieve en functionele geneeskunde en werkt volgens de 5 Natuurgerichte Principes.


Bij (ernstige) calamiteiten met uw gezondheid raadpleeg altijd uw huisarts of huisartsenpost!

Koekjes erbij?