Gratis aanbod
gratis

Mijn GRATIS producten

Om jou op weg te helpen bij je herstel van Lyme

Lyme Zelfcheck

Om te weten of je wellicht met Lyme leeft, is het belangrijk jezelf niet alleen te laten testen op Lyme. Een gedegen beeld van je klachten is ook belangrijk.


Lyme-specialisten wereldwijd werken ook op deze manier. Ze kijken niet alleen naar testuitslagen maar brengen ook alle klachten uitgebreid in kaart.


Dat doen ze met een wetenschappelijk geteste vragenlijst. Deze is ontwikkeld door de Amerikaanse internist en Lyme-specialist, Dr. Richard Horowitz.


Doe de Lyme Zelfcheck

Deze vragenlijst is nu voor jou beschikbaar als  Lyme Zelfcheck. Je vraagt de check aan door op de knop hieronder te klikken.

NB. Deze test is geschikt voor als je al langer klachten hebt. Heb je acute klachten door een tekenbeet, ga dan altijd meteen naar je huisarts.

Lijst met 7 minder bekende besmettingshaarden

De ziekte van Lyme krijg je niet alleen door tekenbeten.


Je kunt ook besmet raken door:

- Muggen en andere stekende insecten;

- Je hond of kat;

- 5 andere minder bekende besmettingshaarden


Ontdek hoe je Lyme hebt gekregen of kunt krijgen. 


En hoe je zoveel mogelijk voorkomt dat je Lyme krijgt of herbesmet raakt:

Keuzehulp Lyme Behandeling

Mensen met Lyme vertellen me regelmatig dat ze het moeilijk vinden een behandeling te kiezen omdat ze door de bomen het bos niet meer zien. Herkenbaar?


Dan heb ik misschien iets handigs voor je. Een Keuzehulp die de behandelmogelijkheden voor je op een rijtje zet en je helpt bepalen wat voor jou belangrijk is bij je keuze.


De afgelopen jaren heb ik zelf veel over verschillende Lyme-behandelingen uitgezocht. Ik ontdekte dat nergens de behandel-mogelijkheden in 1 oogopslag bij elkaar staan.

Daarom maakte ik een Keuzehulp voor Lyme-behandelingen.


Met de Keuzehulp heb je in 1 oogopslag behandelmogelijkheden, ondersteunende therapieën en leefstijltips in beeld. En bepaal je wat voor jou belangrijk is bij je keuze.

En niet te vergeten, ik schrijf regelmatig over tips bij Lyme

Koekjes erbij?